Za medije i sponzore

Kontakt

Ured za odnose s javnošću

e-mail: info@irb.hr
telefon.: +385 1 457 1269 (x1827)
fax.: +385 1 457 1295

Petra Buljević Zdjelarević
+385 99 267 95 14

Ratko Mileta
+385 99 312 66 06

Preuzmite materijale za medije.
Video zapis na Vimeu.

Zlatni sponzor

Tvrtka Orbico Beauty je vodeći distributer na području selektivne kozmetike u Hrvatskoj i dio je međunarodne grupacije Orbico Grupe. Sa stručnim timom zaposlenika osiguravamo kompletnu uslugu prodaje, marketinga i logistike.

Tvrtka Orbico Beauty osnovana je 1998. godine.

Koristeći se iskustvom inozemnih partnera te inicijativom i entuzijazmom mladih, stručnih i motiviranih zaposlenika, tvrtka Orbico Beauty je izrasla u jednog od najvećih distributera na području distribucije i prodaje selektivne kozmetike u Hrvatskoj.

Unutar tvrtke Orbico Beauty svakodnevno radimo na poboljšanju usluga našim kupcima kako bismo omogućili dostupnost svih naših proizvoda u svako vrijeme na što većem broju prodajnih mjesta u Hrvatskoj uz stalno praćenje i prilagođavanje novim trendovima i zahtjevima tržišta te novim potrebama kupaca. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i stoga nam je želja tvrtku Orbico Beauty učiniti ugodnim mjestom za rad gdje se prepoznaje i cijeni doprinos svakog zaposlenika.

Naši kupci su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu selektivne kozmetike od parfumerijskih međunarodnih lanaca, lokalnih parfumerijskih lanaca, drogerijskih lanaca do neovisnih lokalnih parfumerija s kojima izgrađujemo kvalitetan odnos. Poslovni odnos temelji se na lojalnosti, inicijativi i kreativnosti.

Danas tvrtka Orbico Beauty zapošljava 77 osoba. Ponosni smo i na lojalan, vrlo educiran velik tim promotora od 100 studenata koji rade na području cijele Hrvatske.

Tvrtka Orbico Beauty prepoznala je važnost znanja za razvoj.

Brončani sponzor

BASF - The Chemical Company je vodeća svjetska kemijska kompanija.

Asortiman BASF-a uključuje široki raspon proizvoda: kemikalije, plastične mase, kemikalije za proizvode višeg stupnja obrade, sredstva za zaštitu bilja, fine kemikalije, sirovu naftu i prirodni plin.

Kao pouzdan partner gotovo svim industrijama, BASF svojim inteligentnim rješenjima i proizvodima visoke vrijednosti podupire uspjeh svojih klijenata. BASF razvija nove tehnologije te ih koristi kako bi stvorio nove tržišne prilike.

BASF Croatia d.o.o. osnovala je 1998. godine kompanija BASF SE iz Njemačke koja ima 100 postotni udjel u kompaniji.

Sponzor osvježenja

Coca-Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtki u industriji bezalkoholnih napitaka u državi, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca-Cola Company

Naša tvrtka proizvodi i distribuira jedinstveni spektar kvalitetnih marki te tako služi populaciji od oko 4 i pol milijuna stanovnika, unoseći žar u ostvarenje svojih ciljeva na tržištu i iskazujući vodstvo u području korporativne društvene odgovornosti. Coca-Cola se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. godine.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a poslujemo s dvije punionice diljem zemlje. Također distribuiramo proizvode preko svojih šest skladišta i distribucijskih centara. Zapošljavamo oko 700 ljudi, a u svom vrijednosnom lancu neizravno podupiremo još osmerostruko više zaposlenja.

Cilj nam je svojim kupcima biti najpoželjniji dobavljač i provoditi programe kako bismo poduprli više od 31.000 kupaca koji prodaju naše proizvode potrošačima.

Skupina Coca-Cola Hellenic posluje u 28 država i opskrbljuje tržište koje ima više od 581 milijuna stanovnika. Središnjica naše matične tvrtke, Coca-Cole HBC AG nalazi se u Švicarskoj, a naše su dionice uvrštene u najviši razred (eng. premium segment) Londonske burze te usto kotiraju i na atenskoj i njujorškoj burzi.

U Coca-Coli HBC Hrvatska cilj nam je pridonositi održivom razvoju. Od 2002. godine radimo na smanjenju utjecaja na okoliš te na ulaganju u svoje zajednice. Radimo s partnerima kako bismo zaštitili lokalna vodoopskrbna područja, povećali recikliranje i promicali aktivne stilove života, kao primjer možemo navesti projekt Naša lijepa Sava, Bistrinu biciklijadu i drugo. Također radimo na smanjenju utjecaja našega poslovanja na okoliš. Svojim inicijativama održivosti oslobađamo vlastiti kapacitet za inovacije.

Našim programima stječemo reputaciju vodeće tvrtke, a zaposlenici nam govore kako im je na ponos raditi u Coca-Coli HBC Hrvatska.

Sponzor Nagrade postani znanstvenik na jedan dan

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja.

Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki.

Naš cilj je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodanu vrijednost za naše poslovne partnere i za robne marke u našem asortimanu. Naši kupci su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu u rasponu od velikih međunarodnih lanaca, lokalnih prodajnih lanaca do veletrgovaca, drogerija, ljekarni, neovisnih lokalnih trgovaca, B2B poduzetnika i specijaliziranih prodajnih kanala.

Stoga je upravo Orbico poslovni partner koji može na najbolji način udovoljiti potrebama svojih poslovnih partnera s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga, fleksibilnosti i stručnosti u smislu dubinskog poznavanja lokalnog tržišta.

Orbico se u organizaciju otvorenih dana IRb-a uključio kao pokrovitelj nagrade Postani znanstvenik na jedan dan u sklopu koje će najmlađe posjetitelje nagraditi s 20 'Znanstvenih setova'  branda Clementoni kako bi naučeno znanje mogli uz pomoć roditelja obnoviti kod kuće. 

Sponzor glavne nagrade

Ruđer inovacije d.o.o. je tvrtka specijalizirana za komercijalizaciju inovacija i transfer tehnologije u vlasništvu Instituta Ruđer Bošković. Svojevrsna je poveznica znanosti i tehnologije s gospodarstvom i industrijom.

Osnovana je 2006 godine uz punu podršku Vlade i Svjetske banke s ciljem poticanja suradnje i partnerstva istraživačkih instituta, fakulteta i inovatorske zajednice s tvrtkama iz gospodarstva.  

Inovatorstvo se potiče od najranije dobi, stoga je tvrtka Ruđer inovacije odlučila najupornije i najveće znalce MISIJE 2015 IRB-a nagraditi posebnom nagradom - jednim tabletom i to u velikom izvršnom izvlačenju!